manths_giannlena«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει την αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών των Ιωαννίνων Νίκου Μάντη, ο οποίος έφερε στο φως την «μαύρη τρύπα» ύψους 1.300.000 ευρώ στα οικονομικά του δήμου.

Ο κ. Μάντης, πατέρας δύο παιδιών και οικονομολόγων, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Βελισσάριο το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η απουσία σημειώματος στο οποίο θα εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Αστυνομίας, αναφέρει η Espresso....

Ωστόσο, οι άνθρωποι που βρίσκονται στον περίγυρο του πρώην αντιδημάρχου υποστηρίζουν πως οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Μάντη στην αυτοκτονία, είναι καθαρά ηθικοί και μάλιστα συσχετίζουν την αυτοκτονία του πρώην αντιδημάρχου με την πολύκροτη υπόθεση της «μαύρης τρύπας» ύψους 1,3 εκατ. Ευρώ στα ταμεία του δήμου Ιωαννιτών την οποία έφερε στο φως ο κ. Μάντης μετά από έρευνα που διενήργησε.

Μάλιστα, ο κ. Μάντης είχε παραιτηθεί από την θέση του τον περασμένο Μάιο για λόγους ευθιξίας.

Οι οικείοι του, υποστηρίζουν πως ασκήθηκε αφόρητη πολιτική και ψυχολογική πίεση στο πρόσωπο του πρώην αντιδημάρχου, η οποία τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς φοβόταν την λαϊκή κατακραυγή στο πρόσωπο του επειδή η «μαύρη τρύπα» δημιουργήθηκε επί των ημερών που ο ίδιος ήταν στο θώκο του αντιδημάρχου Οικονομικών.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο και διερευνά όλους τους πιθανούς λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον κ. Μάντη στην αυτοκτονία.

πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.