Έχει χαθεί το μέτρο φίλοι μας. Καλά ζούμε περιμένοντας τις μέρες της εξέγερσης που όλα δείχνουν πως έρχονται..... Σεπτέμβρη, Οκτώβρη .... Χθες γιουχάρανε την Φώφη στην Τρίπολη, όλα τα πολιτικά σούργελα πλέον δεν τολμούν να εμφανιστούν πουθενά χωρίς διμοιρίες προσωπικών φρουρών ή συνοδεία ΜΑΤ. Τέτοιες μέρες δημοκρατίας ζούμε εν μέσω καλοκαιριού 2013. Και το σύστημα αμύνεται απειλώντας ... διενέργειες προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή αναρτήσεις που προβλέπουν μέρες αποκάλυψης ενάντια στο ξενόδουλο κυβερνητικό συνονθύλευμα για να ελεγχθούν τυχόν αξιόποινες πράξεις, που παρήγγειλε το Σάββατο το πρωί η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας.

Και ενώ κάπως έτσι περιγράφεται η ελληνική πολιτική επικαιρότητα υπάρχουν και τα ντόπια "πολιτικά" δείγματα που πλακώνονται στην Επανομή για την προσέλκυση υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά τους.
Μαθαίνουμε ότι ήρθαν σε έντονη ρήξη δεξιές ομάδες υποψηφίων δημάρχων, εξακοντίζοντας ακατανόμαστες φράσεις  η μια ομάδα εναντίον της άλλης,  όταν η μια ανακάλυψε (πολύ αργά και ενώ ήταν ήδη γνωστό σε όλους τους αυτοδιοικητικούς κύκλους του Θερμαϊκού) ότι κακώς ψήφισε για την διασφάλιση των επαγγελματικών συμφερόντων Επανομίτη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε ήδη δώσει τα χέρια με άλλον φέρελπι υποψήφιο δήμαρχο εκ Μεσημερίου, ενώ οι αφελείς και απληροφόρητοι ανέμεναν την προσχώρηση στο δικό τους συνδυασμό  (υποψηφίου δημάρχου εκ Μηχανιώνας).

Τώρα, αφού κατάλαβαν ότι παραπλανήθηκαν (κάπως έτσι ψηφίζουν για τα συμφέροντα του τόπου) φέρονται να θέλουν να αποσύρουν την ψήφο τους ώστε να μην εξυπηρετηθεί ο επαγγελματίας και μήλον της έριδος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Βέβαια κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου σύντροφοι.

Ο χορός των σούργελων στον Θερμαϊκό όπως έχουμε ενημερώσει  άρχισε εδώ και ένα μήνα. 
Μείνετε συντονισμένοι .... θα πέσει πολύ γέλιο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.