Γιορτάζουμε την Αυγουστιάτικη πανσέληνο δίπλα στη θάλασσα, συντροφιά με τον ήχο του Ελληνόφωνου Ροκ.

ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ / ΤΡΥΠΕΣ
στο οποίο συμμετέχουν αυθεντικά μέλη των δύο γκρουπ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (δίπλα στο HOTEL XENIA HELIOS) ΠΕΡΑΙΑ θΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Προσέλευση: 21:00 

Η ώρα έναρξης του λάιβ μετατίθεται από τις 21:00 στις 23:00 μ.μ. (ίσως και λίγο αργότερα), λόγω του αγώνα ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μπορέσει όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει στη γιγαντοοθόνη που θα στήσουμε.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Χρήστος Τσαπράζης από τα Ξύλινα Σπαθιά, o Γιώργος Τόλιος από τις Τρύπες και ο Κώστας Πουλής σ' ένα οπτικοακουστικό live αφιέρωμα στις δύο θρυλικές μπάντες της Θεσσαλονίκης, που σημάδεψαν με τον ήχο τους την Ελληνόφωνη ροκ σκηνή.
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν δύο μουσικοί που υπήρξαν μέλη στις δύο αυτές μπάντες, πράγμα που εγγυάται την εκ των έσω γνώση των μυστικών του ήχου τους και κυρίως, την αυθεντικότητα της συνταγής της ενέργειας που εκλύονταν στα live τους.

Σελιδα facebook:

https://www.facebook.com/pages/Αφιερωμα-σε-Ξυλινα-σπαθιαΤρυπες-απο-το-τριο-ΤσαπραζηςΤολιοςΠουλης/448699031875213
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.