Αναμένοντας την κυβέρνηση να καταδικάσει την δολοφονική επίθεση ναζιστών στο Πέραμα:
Νομίζω πως μόλις προχθές διαβήκαμε την ημέρα, της οποίας τα γεγονότα θα ορίσει στο μέλλον η Ιστορία, ως γεγονότα έναρξης του 2ου εμφυλίου πολέμου στο νεοελληνικό μόρφωμα-κράτος.
Έλληνες ιδιώτες, εσείς που νομίζετε ακόμη ότι με κάποιον από χίλιους δυο τρόπους αναξιοπρέπειας θα την γλυτώσετε, εσείς που νομίζετε ότι δεν θα σας αγγίξει άλλο η κρίση, ότι ως εδώ ήταν, ότι κάτι θα γίνει και θα σας πάρει ξώφαλτσα, ότι δεν θα απολυθείτε, ότι θα επιβιώσετε, ότι δεν σας παίρνει να απεργήσετε, ότι όπου να ναι ξεκινά η ανάκαμψη και ό,τι ήτανε να γίνει έγινε, πάρτε χαμπάρι πως μετά τους μετανάστες και τους αριστερούς ήρθε η σειρά σας διότι ο ναζισμός δεν σέβεται μήτε την κοπριά που τον έθρεψε.
Είναι στο χέρι μας να ξαναγίνουμε άνθρωποι και να σταματήσουμε την κατάντια προτού μας ισοπεδώσει.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.