Η Φώφη, η κόρη του Γεννηματά, κάνοντας προχθές πλάκα με τους δημοσιογράφους που πήγαν να καλύψουν το ετήσιο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, είπε πως κάτι έχει ακούσει για ένα mail της τρόικας(;) για να μπει λουκέτο στην ΕΛΒΟ, την ΕΑΣ και τη ΛΑΡΚΟ και να πεταχτούν όλοι οι εργαζόμενοι στο δρόμο χωρίς αποζημιώσεις.
Όταν οι δημοσιογράφοι τσίμπησαν, η Φώτη το γύρισε στο σοβαρό και υποστήριξε πως το θέμα είναι περίπλοκο και ότι η πρόταση της κυβέρνησης για τη λειτουργία(;) της αμυντικής βιομηχανίας ούτε έχει πάρει κάποια προέγκριση από την τρόικα, ούτε καν έχει συζητηθεί… 

Όταν στο Μαξίμου έμαθαν για το κους – κους της Φώφης με τους δημοσιογράφους, προχώρησαν σε ρελάνς υποστηρίζοντας πως το θέμα με τις αμυντικές βιομηχανίες θα το πάρει… πάνω του ο Σαμαράς και θα δώσει μάχη με την τρόικα ώστε να μην περάσει ο “ξαφνικός θάνατος” της ΕΛΒΟ, της ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ. Στο μυαλό μου ήρθε η εξής εικόνα: Ο Σαμαράς με κράνος στο κεφάλι να βγαίνει από το Μαξίμου, σαν άλλος Αλιέντε, και μπροστά του με τα καλάσνικοφ στα χέρια ο Χρύσανθος, ο Σταμάτης, ο Φαήλος και ο Κεδίκογλου, να απαντούν στα πυρά των τεθωρακισμένων και των αεροπλάνων της τρόικας.

Νομίζω πως μετά από τρεισήμισι χρόνια απόλυτης κοροϊδίας όλοι μπορούν να καταλάβουν τι εννοεί η κυβέρνηση όταν λέει ότι πάει να δώσει μάχη με την τρόικα. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται να επικοινωνιακά παιχνίδια του τύπου “να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι”, που δυστυχώς μέχρι τώρα, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις, έχουν πετύχει τον, ψυχολογικό, στόχο τους και η σούμα πάντα είναι σε βάρος των πολλών καλών ανθρώπων. Πάντως, για να μην αδικούμε την κυβέρνηση (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, βάλε ότι θες εσύ) σε μία μάχη έπεσε με τα μούτρα και κατάφερε πάρα πολλά πράγματα: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τους πολίτες της που έχουν μεγάλες καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού.

Ο alterthess ιανός
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.