Ο Δήμος Θέρμης παρέχει το χώρο στέγασης βάση απόφασης της ΔΕΠΠΑΘ και προσωρινά παρέχει ηλεκτροδότηση και υδροδότηση. Συνεργείο του Δήμου συνέβαλε μερικώς και στις εργασίες ανακατασκευής του χώρου (έβαψε τμήμα του χώρου). Η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών ανακατασκευής του χώρου έγιναν από συνεργεία εθελοντών με υλικά που προέκυψαν από χορηγίες προς το Σύλλογο Φίλων του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης.
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης εκτιμά τη συμβολή του Δήμου που με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης συνιστά μια αυτοδύναμη, ανεξάρτητη και αυτόνομη πρωτοβουλία ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. Σε θεσμικό επίπεδο, ο ΜΟΝΟΣ φορέας που εκπροσωπεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης είναι ο Σύλλογος Φίλων Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θέρμης που λειτουργεί με έγκριση του Πρωτοδικείου.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.