Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και στο πλαίσιο, όπως έλεγαν, της αντιπλημμυρικής προστασίας έγινε μεγάλης έκτασης αμμοχαλικοληψία απο την κοίτη του Αλφειού ποταμού.Το αμμοχάλικο αξίας εκατ. Ευρώ τοποθετήθηκε σε ντεπό για να δημοπρατηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.


Σήμερα, έχουν απομείνει τα... σημεία εναπόθεσης.
Ενα από εναπομείναντα ντεπό ήταν αυτό που βρίσκεται δίπλα στον Αλφειό ποταμό στην διασταύρωση Εθνικής οδού- Αλφειούσας. Το τελευταίο διάστημα κάποιοι- άγνωστοι κάνουν επεξεργασία και αφαιρούν χωρίς άδεια το αμμοχάλικο. 

Επισκέφτηκα την κτηματική υπηρεσία Ηλείας κατήγγειλα το γεγονός και ζήτησα έγγραφη ενημέρωση για τις ενέργειες προστασίας του αμμοχάλικου από τις αρμόδιες αρχές και γενικότερα για τους λόγους τους οποίους τόσα φορτηγά και μηχανήματα προβαίνουν σε “φανερές” αυθαίρετες, παράνομες ενέργειες χωρίς οι αρμόδιες υπηρεσίες να παρεμβαίνουν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.