του Γιώργου  Μαυρομάτη

Σήμερα έγινε ξεκάθαρο ότι η ανάπτυξη δεν προχωρούσε γιατί το σημείο G του Σαμαρά είχε πρόβλημα. Όλος ο Κυβερνητικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε, το Υπουργείο ανάπτυξης σήκωσε τα μανίκια, Επιστημονικοί σύμβουλοι συσκέφθηκαν ατέλειωτες ώρες και τελικά ήρθε ή μεγάλη μέρα για να αποκατασταθεί το πρόβλημα!!!
Με κίνδυνο της ζωής του ο αρμόδιος υπουργός ανάπτυξης κατόρθωσε να φέρει τον ειδικό G G κολόγο!!!
Τον Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της VODAFON και τον εκτελεστικό της διευθυντή για να διορθώσουν το λάθος...

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν στο Μέγαρο Μαξίμου (που είσαι Μάξιμε να καμαρώσεις ), έγινε ή επέμβαση !!!!
Ο Πρόεδρος της VODAFON κρατούσε τον σαμαρά που σφάδαζε από έλλειψη οργασμού και ο Εκτελεστικός , του άλλαξε το σημείο G !!!! από 3 G του το έκανε 4 G!!!

Μετά το τέλος της επέμβασης. κάτω από την Νεραντζιά οι δύο επενδυτές περιχαρείς δήλωσαν ότι η αναβάθμιση του G του κ. Σαμαρά θα βοηθήσει σημαντικά τη χώρα ενώ ο κ. Χατζηδάκης, ο υπουργός ντέ περιχαρής μας προέτρεπε να ακούσουμε τις κραυγές ηδονής του Πρωθυπουργού μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου !!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.