του αιθερόπλωου

Κι έλεγα κι εγώ : τι άλλαξε, τι άλλαξε…
Μετά από ένα απλό φούιτ που κράτησε το site εκτός λειτουργίας για κανα μήνα, τώρα πλέον μπαίνεις στην ιστοσελίδα Thermaikos.gr και βλέπεις κατευθείαν τη διαφορά.
Εξειδικευμένες γνώσεις είναι αυτές δεν είναι παίξε-γέλασε.
Βλέπεις ας πούμε στα Νέα της Πόλης ότι όλο τον Αύγουστο απαγορεύεται η κυκλοφορία στο Σειχ-Σου, ότι οι κυνηγοί έσβησαν της φωτιά του Ιούλη κι ένα ευχαριστήριο για αιμοδοσία στις 26/8.
Πατάς φωτογραφίες και βλέπεις ότι νεότερο κυκλοφορεί αλλά μέχρι το 2010. Μετά κάηκαν τα φιλμς.
Πας στα Τουριστικά Νέα και βλέπεις έναν ιστιοπλοικό αγώνα (9/9) και ένα τουρνουά μπάσκετ (17/9).
Μη πας στους χάρτες γιατί θα χαθείς, μη ψάξεις να βρεις τίποτα αποφάσεις θα σου ζητήσει αριθμό απ’ το στεφανοχάρτι, μην ανοίξεις τη φωτο με το χάρτη Χώρων Συγκέντρωσης Έκτακτης Ανάγκης γιατί είναι σαν γραμματόσημο.
«Θέματα που άπτονται της επιμέλειας και ενημέρωσης της ιστοσελίδας του Δήμου». @@
Όμως, βρήκαν χώρο για να βάλουν την απάντηση σε δημοσίευμα ιστοχώρου (sic) που τους έκραζε για τα πεταμένα λεφτά στις επισκευές των απορριμματοφόρων.
Και με υπογραφή δημάρχου παρακαλώ… (ενώ το μέηλ με την επιστολή, το έστειλε σε μένα πριν 10 μέρες κάποιος Κοτόπουλος)

www.thermaikos.gr μετά συγχωρήσεως

Αυτό είναι ενημέρωση μοναδικέ μου αναγνώστη, αλλά ξέχασα «…Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ….»

-------------------------------------------------
Περαία 22/9/2013 – Αρ. Πρωτ : 31414
Έχοντας υπ όψη : ….. την ανάγκη πρόσληψης ειδικού συνεργάτη ….
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ (έρχεται και το διατάσσομεν οσονούπω) : Προσλαμβάνουμε τον Βλάσο Απόστολο του Ιωάννη ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με θέματα πληροφορικής και θέματα που άπτονται της επιμέλειας και ενημέρωσης της ιστοσελίδας του Δήμου… (http://static.diavgeia.gov.gr/)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Και ποιος θα αποφανθεί αν ξέρει , αποδίδει , κάνει καλά την δουλειά του και εν τέλει αξίζει και τα λεφτά που του δίνουμε;
    Μήπως ο δήμαρχος με τις τεράστιες γνώσεις που διαθέτει στην πληροφορική;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.