Με στήθος LLL θα έλεγε κανείς πως η Lacey Wildd από τη Φλόριντα, μοντέλο στο επάγγελμα, δεν έχει κανένα λόγο να προχωρήσει σε επέμβαση μεγέθυνσής του. Ωστόσο η 45χρονη- μητέρα έξι παιδιών, συγκέντρωσε χρήματα μέσω δωρεών από το ίντερνετ και με τα 23.000 δολάρια στην τσέπη είναι έτοιμη για τη 13η επέμβασή της, που θα γίνει στις αρχές του 2014.

Οι χειρουργοί θα τοποθετήσουν στο στέρνο της εμφυτεύματα συνολικού βάρους σχεδόν είκοσι κιλών (!), όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Sun Sentinel«, καθώς στόχος της είναι να κατακτήσει τον τίτλο της γυναίκας με το μεγαλύτερο μη φυσικό στήθος στον κόσμο.

Η Wildd παραδέχεται πως είναι και η ίδια ανήσυχη για την επέμβαση αυτή καθώς και οι γιατροί την προειδοποίησαν για τους κινδύνους που διατρέχει.

Με βάρος που φτάνει τα 10 κιλά το στήθος της είναι ήδη τόσο βαρύ για το σώμα της που έχει ένα τεχνητό «σουτιέν» ενσωματωμένο στον κορμό της, όπως γράφει η Daily Mail. Ωστόσο η ίδια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει και μάλιστα, όπως λέει, για το καλό των παιδιών της.

«Θέλω να αφήσω κάτι στα παιδιά μου», λέει η Wildd, που έχει έξι παιδιά με ηλικίες από έξι έως 29 ετών. «Δεν ήταν ποτέ στόχος μου να γίνω διάσημη, στόχος μου είναι να μπορώ να φροντίζω τα παιδιά μου», δηλώνει.

Όπως εξηγεί, η ίδια μεγάλωσε σε οικογένεια με έξι παιδιά και η μητέρα της ήταν τόσο φτωχή που η οικογένειά δεν είχε σπίτι με ηλεκτρισμό και τρεχούμενο νερό. «Θέλω να παρέχω τα πάντα στα παιδιά μου και να πληρώσω για τις σπουδές τους, ώστε να έχουν τις ευκαιρίες που εγώ δεν είχα», έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, τις ταινίες και τις εγγραφές στην ιστοσελίδα της, το εισόδημά της, όπως λέει, τετραπλασιάστηκε σε σχέση με αυτό που είχε το 2012 κι έτσι σχεδιάζει σε τρία χρόνια να «συνταξιοδοτηθεί».

Το τίμημα είναι ωστόσο βαρύ και για τα παιδιά της, εκ των οποίων τα τέσσερα μένουν ακόμα μαζί της, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει διαδικτυακό εκφοβισμό και χλευασμό στο σχολείο.

Τα παιδιά της ανησυχούν και για την υγεία της και για τις παράπλευρες συνέπειες των μεγαλύτερων εμφυτευμάτων.
«Δεν θέλω η μαμά μου να μεγαλώσει κι άλλο το στήθος της. Δεν νομίζω πως λαμβάνει την άποψή μας υπόψη. Κι αν πεθάνει; Το έχει σκεφτεί αυτό; Δεν τη νοιάζει που τα παιδιά της θα μείνουν μόνα;», είχε δηλώσει στο παρελθόν η 18χρονη κόρη της Tori.

Η 45χρονη επιμένει στη 13η επέμβαση. «Θα αυξήσει τη φήμη και τα έσοδά μου. Θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτή την ευκαιρία, για να δώσω στα παιδιά μου μια καλή ζωή», λέει.

Έχει βέβαια ήδη κάνει κάποιες «θυσίες» και με το ήδη μεγάλο στήθος της: δεν μπορεί να ασκηθεί ούτε καν να σηκώσει αγκαλιά τη μικρότερη κόρη της. Είναι αναγκασμένη να κοιμάται στο πλάι γιατί αλλιώς το βάρος του στήθους είναι πολύ μεγάλο για το στέρνο της, ενώ δεν μπορεί να κάνει μαστογραφία.

Όταν ήταν νεότερη ήταν μια συνηθισμένη κοπέλα. Δούλευε ως σερβιτόρα και πριν κλείσει τα είκοσι είχε ήδη δύο παιδιά. Έκανε την πρώτη της εμφύτευση όταν ήταν 21 και όπως λέει εκείνη την ημέρα άλλαξε η ζωή της. «Μου έδωσε αυτοπεποίθηση, οι κόσμο με πρόσεχε, οι άνθρωποι ήθελαν να είναι γύρω μου. Μετέτρεψα τον εαυτό μου σε μία Barbie», δήλωσε.

Στα 26 της είχε ήδη μέγεθος DD, τρία χρόνια αργότερα έφτασε το DDD και υποβλήθηκε σε ακόμα έξι επεμβάσεις. Στα 34 της έφτασε το μέγεθος Κ και πέρσι εκτοξεύτηκε στο L.

Εκτός από τις αυξητικές στήθους έχει επίσης υποβληθεί σε δύο κοιλιοπλαστικές, τέσσερις λιποαναρροφήσεις σε όλο το σώμα, λιπογλυπτική, τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα χείλη, δύο ανορθώσεις γλουτών και τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα οπίσθια.

Η επόμενη επέμβαση, όπως λέει η ίδια, θα είναι όντως η τελευταία. «Στόχος μου είναι να ‘συνταξιοδοτήσω’ το στήθος μου. Ποτέ δεν ήθελα να είμαι γνωστή για το στήθος μου αλλά μάλλον αυτό με έκανε διάσημη», δήλωσε. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.