Ο Δήμος Θέρμης καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες του Δήμου Θέρμης να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Λειτουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου Θέρμης». Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παραχωρηθεί μια μικρή έκταση γης περίπου 50 τ.μ. με σκοπό την καλλιέργεια λαχανικών για την κάλυψη των ατομικών και οικογενειακών αναγκών τους. Η  πρωτοβουλία του Δήμου Θέρμης απευθύνεται σε όλους τους δημότες, ενώ προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αιτημάτων θα έχουν όσοι δημότες ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες (όπως οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι και οι μονογονεϊκές οικογένειες).
Η διάρκεια της παραχώρησης των τμημάτων γης στον δημοτικό λαχανόκηπο είναι ετήσια και θα γίνεται έναντι ενός ελαχίστου συμβολικού τιμήματος.Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει από την Δευτέρα 07/10/2013 και λήγει τη Δευτέρα 14/10/2013. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Δημαρχείο Θέρμης από τις 8:00 ως τις 14:00. Στην περίπτωση που υπάρξει αριθμός αιτήσεων μεγαλύτερος από τη δυνατότητα παροχής τμημάτων γης, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 2310 478048 και 2310 478049.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.