Βλέπω κάτι διαφημίσεις της πολιτείας που μιλούν για εθελοντισμό και τα παίρνω στην κράνα!!! Εθελοντικά να δουλέψω; Σύμφωνοι! Αρκεί να φύγουν όσοι πληρώνονται για την δουλειά που ζητούν από μένα να την κάνω από καλή καρδιά!!!

Στεφανία

Υ.Γ. Να προσθέσω για τους «καλοπροαίρετους» συνένοχους: Πριν την χούντα/κατοχή ήμουν πρώτης τάξεως εθελόντρια. Εθελοντικά έδινα αίμα, εθελοντικά φύλαγα τα δάση, εθελοντικά έκανα τον πυροσβέστη, εθελοντικά καθάριζα τις παραλίες, εθελοντικά φύτευα δεντράκια, εθελοντικά στήριζα αναξιοπαθούντες, είχα θέσει μάλιστα τον εαυτό μου στη διάθεση της πολιτείας να με χρησιμοποιήσει όπου χρειάζεται. ΤΟΤΕ κύριοι, προ χούντας/κατοχής. Σήμερα έχει πόλεμο. Πρώτα θα ξεκουμπιστείτε και μετά -να είστε σίγουροι- θα αναστήσουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ την Ελλάδα.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.