Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον χαμό του φίλου της Στέλιου Κάκαρη στην οικογένειά του. 
Ο Στέλιος υπήρξε ένας φίλος και αρωγός της Πρωτοβουλίας και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού ήταν ένας από τους πλέον ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ στην περιοχή του Θερμαϊκού, συμμετείχε σε  όλες κινηματικές δράσεις του τόπου, όπως και στις πολιτιστικές που ήταν οι ιδιαίτερα αγαπημένες του. Πάντα εθελοντής, πάντα ανιδιοτελής.
Μόλις μια μέρα πριν το ξεκίνημα του προσωπικού του γολγοθά περπατούσαμε δίπλα - δίπλα σε πορεία για την καταδίκη της δράσης της Χρυσής Αυγής και της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ενός γολγοθά που διήρκεσε 26 μερόνυχτα και τελείωσε χθες.

Φίλε Στέλιο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.