Το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού ανακοινώνει την έναρξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους 2013-2014.
Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 ξεκινούν προγράμματα άθλησης.
Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι πέντε διαφορετικά τμήματα εκγύμνασης & ψυχαγωγίας. Θα πραγματοποιούνται πάνω από 200 ώρες άθλησης την εβδομάδα σε όλο τον δήμο.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στο www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr , www.thermaikos.gr , www.facebook.com/groups αναζήτηση ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ  
Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη ομάδα μας να γυμνάσουμε σώμα και πνεύμα.

Ο Πρόεδρος του
ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.