ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ3 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Να σταθούμε απέναντι και φραγμός στην κρατική αυθαιρεσία και καταστολή με την κατάληψη της ΕΡΤ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΗΜΕΡΑ!
    - Επειδή πάμπολλοι εκεί μέσα διορίστηκαν με ρουσφέτι και αποφάσεις από (αρχι)λαμόγια και πανηλίθιους πολιτικούς , που το μόνο ζόρι τους ήταν επί δεκαετίες οι ψήφοι στις εκλογές και μόνον αυτές .
    - Επειδή μια ζωή πληρώνουμε λαουτζίκο χαράτσι για τηλεόραση και ...τηλεόραση δεν βλέπουμε.
    - Επειδή έχουμε να κάνουμε με 8.500 (δημοσίους) "υπαλλήλους" όλης της ΕΡΤ που κατάντησαν τα κρατικά κανάλια με τους συνδικαλιστές τους και τον τσαμπουκά του "δημοσίου" οίκους ανοχής. (Το "ΜΕGA" απ΄ότι ξέρω έχει όλους κι όλους 260 υπαλλήλους. Κάνε την σύγκριση !)
    - Επειδή μαζί με "Ολυμπιακή", ΕΛΒΟ, Ναυπηγεία και τόσες άλλες "κρατικοποιημένες"
    εταιρίες (ιδέες του μεγίστου πολιτικάντη λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου), με τους συνδικαλιστές τους και την (κωλο)νοοτροπία των δημοσίων υπαλλήλων, δανείζονταν λεφτά για να πληρώνουν αεριτζήδες και τόσους άλλους που ούτε πατούσαν στην δουλειά τους.
    -Επειδή τώρα που έφτασε το αυγό εκεί που έφτασε και έχουμε όλοι μας στενάξει από τα χρέη που δημιούργησε το..."δημόσιο", θα ήταν ανοησία να ακούμε τα μυξοκλάματα των (αμήν και πότε !) απολυμένων της ΕΡΤ που με "τσαμπουκά" είχαν θρονιαστεί στα κτίρια της ΕΡΤ εδώ και 150 μέρες, λες και ήταν τσιφλίκι τους.
    -Επειδή....επειδή...επειδή....
    (Aλήθεια, λέτε ο ελληνικός λαός τελικά να είναι "μαζόχα" ;;;;;)
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8500 υπάλληλοι στην ερτ? 260 στο μεγκα? ολυμπιακή, ελβο, ναυπηγεία ήταν ιδέες του παπανδρέου? τα χρέη τα δημιούργησε το δημόσιο? πόσο απίστευτα, βρώμικα και πληρωμένα άσχετος μπορεί να είσαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.