Και στην Επανομή οι κάτοικοι με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών, όπως πληροφορούμαστε από ανακοίνωση της ΚΠΕ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Στη χθεσινή συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Επανομήςπου έγινε με παρουσία αρκετών δημοτών ευαισθητοποιημένων για τα θέματα περιβάλλοντος και υγείας, αποφάσισε τις εξής ενέργειες για το θέμα της κεραίας στο γήπεδο :


1. Συλλογή υπογραφών με αίτημα την απομάκρυνση της κεραίας από το χώρο άθλησης παιδιών και το Τεχνικό Λύκειο.

2. Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Θερμαϊκού για την έγκριση που έδωσε στην συγκεκριμένη τοποθέτηση. (8027/4-12-2012)

3. Αίτηση επεξήγησης από την ΕΕΤΤ για την εξαίρεση της συγκεκριμένης κεραίας από το όριο των 300 μ που ισχύει για σχολεία, νοσοκομεία, χώρους άθλησης. (Ν. 4070/2012)

4. Ενημερωτική εκδήλωση στο δημοτικό Θέατρο για τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον ανθρώπινο οργανισμό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.