Παραιτήθηκε από τομεάρχης Υποδομών του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Νίκος Σηφουνάκης.

Στην επιστολή του προς τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα, που απευθυνόταν στον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, αναφέρει ότι δεν θα ανεξαρτητοποιηθεί αλλά θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την πλημμελή ενημέρωση που λαμβάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τους υπουργούς της ΝΔ, με αποτέλεσμα, όπως σημειώνει, να καλούνται να τοποθετηθούν επί κρίσιμων ζητημάτων την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, για τον οποίο όπως σημειώνει οι βουλευτές του ΠαΣοΚ επί ενάμιση χρόνο καταθέτουν τις προτάσεις τους αλλά τελικώς το υπουργείο Οικονομικών παρουσίασε ένα "πρόχειρο κατασκεύασμα".

Στην επιστολή του ζητά διακριτικό πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Και τα τελευταία (χοντρά) ποντίκια του (Θ)ΑΣΟΚ την "κάνουν" σιγά-σιγά για άλλες πολιτείες, που λέει και στο άσμα της η Ελένη Βιτάλη. Στην προκειμένη περίπτωση, οι "άλλες πολιτείες" λέγονται ΣΥΡΙΖΑ ή μένουν " συνταξιούχοι παρατηρητές" στο φιάσκο των τελευταίων 40 ετών και δεν βγάζουν κιχ για το αν έφταιξαν ή όχι ...
    Χαρακτηριστική περίπτωση κι ο Σιφουνάκης, που εδώ που τα λέμε και πολύ άντεξε (και τον αντέξαμε φυσικά)....
    Κυρ-Σιφουνάκη, κόψε καλύτερα τις φτηνοδικαιολογίες περί "προχείρου κατασκευάσματος", διακριτού (και όχι διακριτικού ημιμαθή !) στίγματος και λοιπές (γιγαντο)μπαρούφες, γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν μας "πείθετε" με τίποτα. Μας βαρέθηκες, σε βαρεθήκαμε και φεύγεις.Απλά πράματα!
    Εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε!
    Θα σε μνημονεύουμε σίγουρα ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ κάθε φορά που θα βρίζουμε...
    Αιωνία σου η μνήμη! (Κλαψ, κλαψ !...Σνιφ!...)
    Και μην ξεχάσει το τελευταίο (ποντίκι) να κλείσει την πόρτααααααααααααααααααα !!!!!!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.