Ακόμη μια προσφορά από την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών  Θερμαϊκού προς τους κατοίκους της περιοχής. Ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα εκμάθησης Ισπανικών. Τα μαθήματα παραδίδει εθελοντικά η κ. Δίγκα Νικολέττα και γίνονται κάθε Τετάρτη στις 5.30 μμ στο Στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσαν πρέπει να βρίσκονται στο Στέκι την επόμενη Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και ώρα 5.30 μμ (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός).

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. καλημερα!!συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια σας!!!ενδιαφερομαι να παρακολουθησω τα μαθηματα ισπανικων,ομως δεν ειμαι απο θεσσαλονικη.Για μενα δεν υπαρχει προβλημα,μπορω να πηγαινοερχομαι,μπορω να παρακολουθησω τα μαθηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.