Το αρχιτεκτονικό γραφείο Gensler παρουσίασε πρόσφατα μια εκκεντρική ιδέα σχεδιασμού που αφορά στο μελλοντικό αεροδρόμιο του Λονδίνου, το London Britannia Airport, το οποίο προτείνεται να… επιπλέει στον Τάμεση. Μάλιστα καλά διαβάσατε! Μια άκρως επαναστατική ιδέα προτείνει την κατασκευή του αεροδρομίου επάνω σε ένα τεχνητό νησί στον Τάμεση με σκοπό να αποσυμφορήσει τους Λονδρέζους από την ηχορύπανση.

Το έργο, που θα κοστίσει περίπου 76 δισεκατομμύρια δολάρια, θα πάρει περίπου επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί, αποτελεί αναμφίβολα μια φιλόδοξη πρόταση. Πλήρως προσαρμοσμένο στην πράσινη αρχιτεκτονική σχεδίαση θα διαθέτει εσωτερικούς κήπους και τεχνητές λίνες, ενώ μια σειρά από εμπορικά κέντρα και εστιατόρια θα καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.