ΟΧΙ ΡΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΥΤΟ…!!!
ΤΟ MEGA ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ….!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ…
Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.

Την ώρα που το ντόμινο των απλήρωτων λογαριασμών παρασύρει στο σκοτάδι όλο και περισσότερα νοικοκυριά, ισχυροί παίκτες του επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ, κλέβοντας τεράστια ποσά με τη μέθοδο των “πειραγμένων” μετρητών.
Ένα από τα μεγαλύτερα φέσια στη ΔΕΗ προέρχεται, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζουν τα Παραπολιτικά, από την εταιρεία Τηλέτυπος, στην οποία ανήκει το Mega channel.
O μετρητής του καναλιού στο πάρκο κεραιών του Υμηττού ήταν πειραγμένος, ώστε να καταγράφεται πολύ λιγότερη ενέργεια από αυτή που καταναλώνεται και συγκεκριμένα 12kw αντί για 58kw ανά ώρα.
ΘΑ ΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ?
ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ?
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
ΠΠ

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Έκλεβαν ρεύμα; Και τον Πρετεντέρη τότε τι τον έχουν εκεί; Για μόστρα; Τόσες ιδέες έχει. Δεν μπορεί αυτός να τους... φωτίζει;
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.