ΠΡΟΓΝΩΣΗ  ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – 11 – 2013 
ΑΠΟ 14:00 ΤΟΠΙΚΗΚΑΙΡΟΣ : ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΝΕΜΟΙ : ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ - ΜΕΤΡΙΟΙ, ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΞΙΟΥ – ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΕΩΣ +12°C.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 – 11 – 2013
ΚΑΙΡΟΣ : ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ.ΑΝΕΜΟΙ : ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΡΙΟΙ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ +04°C ΕΩΣ +12°C..

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 – 12 – 2013 
ΚΑΙΡΟΣ : ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ - ΠΑΡΑΚΤΙΑ.ΑΝΕΜΟΙ : ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ : ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.