Μια πολύ όμορφη ταινία του Κεν Λόουτς, επέλεξε η κινηματογραφική ομάδα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας για την προβολή αυτής της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου.
Η Κινηματογραφική Λέσχη της Πρωτοβουλίας, ως γνωστόν, κάθε Κυριακή στις 8 μμ, με ελεύθερη είσοδο πραγματοποιεί προβολές επιλεγμένων φιλμς στο Στέκι της, Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός για τους φίλους και τους δημότες Θερμαϊκού.
Δυο λόγια για την ταινία:
Στη σύγχρονη Γλασκόβη ένας Πακιστανός δεύτερης γενιάς ερωτεύεται τη Βρετανίδα δασκάλα της αδελφής του. Η σχέση τους προκαλεί έντονες αντιδράσεις τόσο εκ μέρους των γονιών του, που τον έχουν αρραβωνιάσει με την πρώτη του ξαδέρφη, όσο και από τον ιερέα της ενορίας, που ζητά την απομάκρυνση της λειτουργού από το σχολείο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.