Η 20χρονη Νίνα ντε Τσίφρε φίλησε το προστατευτικό του κράνους του Σαλβατόρε Πιτσιόνε, αστυνομικού των αντίστοιχων ΜΑΤ της Ιταλικής αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια προχώρησε λίγο περισσότερο, παίζοντας με τα δάχτυλά της στο πρόσωπό του.

Η αμηχανία του Πιτσιόνε δεν εμπόδισε την αστυνομία να ελέγξει πλήρως την κατάσταση και ο ίδιος αργότερα παρουσιάστηκε... βράχος: «με στολή, εκπροσωπώ την αστυνομία και έχω υποχρέωση να μην απαντήσω σε προκλήσεις. Το σημαντικό είναι τελικά, ότι η διαδήλωση έληξε ειρηνικά».

Ο γ.γ. της ένωσης αστυνομικών της χώρας Φράνκο Μακάρι ωστόσο το πήγε αρκετά παρακάτω, καθώς όπως είπε στον βρετανικό Independent η 20χρονη χρησιμοποίησε «σεξουαλική βία» και παράλληλα προσέβαλε δημόσιο λειτουργό». Μάλιστα, σημείωσε ότι «αν την είχε φιλήσει ο αστυνομικός, θα είχε ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ... Γιατί εμείς να ανεχτούμε τη δική της συμπεριφορά;».

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.