Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Καβατζάραμε ακόμα ένα χρόνο. Μπαίνουμε στο 2014. Όπως σε κάθε γέννα καινούργιου είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.  Έτσι θα μείνουμε.
Σε πείσμα των τελευταίων ειδήσεων που μας βομβαρδίσουν, δεν χάσουμε το χαμόγελό μας.
Τι κι αν ο Κάντας αποκάλυψε ότι το μισό πολιτικό σύστημα (συμπεριλαμβανομένων και των αρχιερέων Μητσοτάκη και Σημίτη) συμμετείχε ( και ... συμμετέχει, με όποιον τρόπο) στο θεάρεστο σπορ της μίζας και του λαδώματος.
Τι κι αν ο Τομπούλογλου τα πήρε τα 25 χιλιαρικάκια (μιζούλα κι αυτός);
Τι κι αν οι αποπροσανατολίστικες σφαίρες πέσαν βροχή στην Γερμανική πρεσβεία για να δικαιολογηθεί το ζουμάρισμα  των τιβισκουπιδιών μακριά από την διαπλοκή (αυτοί κι αν δεν τα "παίρνουν", ως πιστοί βαστάζοι του σάπιου πολιτικού συστήματος).
Τι κι αν ο Σαμαράς μας φλόμωσε στην παπαρολογία με ένα Πρωτοχρονιάττικο μήνυμα που σίγουρα το επεξεργάστηκε ο Πινόκιο (λέγετε με επικοινωνιακή ομάδα της παραπλάνησης) που  σίγουρα δεν μιλούσε για την Ελλάδα.
Τι κι αν οι ξένοι οικονομολόγοι, όπου γης, περιμένουν την κατάρρευση της οικονομίας με δεδομένο ότι το χρέος της πατρίδας μας δεν είναι βιώσιμο και αναμένεται η έξοδος ( από την ΕΕ, από το ευρώ, του Μεσολογγίου.... άγνωστο). Και ο Στουρνάρας θέλει να στοιχηματίσει ότι θα βγούμε το '14 στις αγορές.....
Τι κι αν από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνουμε την Προεδρία της ΕΕ; Ορόσημο χαρακτηρίζεται από τον Μπένι. Το πάρτι είναι γεγονός λέμε. Ευτυχώς ο μπουμπούκος έχει αγκαζάρει την μοντέλα που θα προτάξει τα στήθη της και θα αποκαλύψει τα μπούτια της και θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Τι κι αν μας απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούν των σπιτιών μας.

ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.
Το 2014 μας λένε οι "αστρολόγοι" θα είναι πολύ ευνοϊκό. Γιατί λένε πως προστιθέμενα τα ψηφία του μας δίνουν τον αισιόδοξο αριθμό "7". Άλλη μια παπαρολογία.
Σε αντίθεση με αυτούς νομίζω ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία  να πετάξουμε τη σαβούρα. Να καθαρίσουμε μια για πάντα από ένα πολιτικό σύστημα που πρέπει να πρέπει να περάσει από δικαστήρια. Από πολιτικούς που θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, να μπούνε στην μπουζού και να τους κατασχεθεί η περιουσία που κλέψανε. 
Δεν εξηγείται φίλοι μου να καταθέτει 500.000 € εγγύηση ο Κάντας και να κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο Τομπούλογλου 150.000 €. Που βρήκανε τα χρήματα που ένας πολίτης δεν θα κερδίσει με τον ιδρώτα του δουλεύοντας τίμια μια ολόκληρη ζωή;

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Καβατζάραμε ακόμα ένα χρόνο. Μπαίνουμε στο 2014. Όπως σε κάθε γέννα καινούργιου είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι.  Έτσι θα μείνουμε.
Σε πείσμα των τελευταίων ειδήσεων που μας βομβαρδίσουν, δεν θα χάσουμε το χαμόγελό μας.
ΜΠΡΟΣΤΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ !!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.