Τα είχε όλα η χθεσινή βραδιά του 6ου Φεστιβάλ 2λεπτων ταινιών στο ΚΑΠΠΑ.
Αρκετά φιλμάκια που άρεσαν, συμμετοχή γνωστών ονομάτων στην κριτική επιτροπή, ψηφοφορία κοινού, διαγωνισμός δημιουργών από την περιοχή μας αλλά και μουσική και ....χορό  στην γιορτή που έγινε μετά την απονομή των βραβείων.
Το αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ γέμισε, αν όχι ασφυκτικά, από πολίτες που είχαν τη διάθεση να παρακολουθήσουν το 6ο escape festival. 
Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Ιωσηφέλη, σεναριογράφο, Άκη Σακελλαρίου, ηθοποιό, Ζάχο Σαμολαδά, σκηνοθέτη και συμπληρωμένη από τους γηγενείς Παναγιώτη Τροκάνα Πρόεδρο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ  και Γιάννη Τσακμάκα αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, βράβευσε τα βιντεάκια:

Best film of festival Καλύτερο φιλμ
Α2040 του Castro Gonzalez, Ισπανία

Social message Κοινωνικό μήνυμα
Nuk Jam Poem των Ηρώ Ντίκα και Ειρήνης Χατζηκυριακίδου, Ελλάδα

Original idea Πρωτότυπη ιδέα
Merry Christmas του Polazόn Pablo, Ισπανία


Best young artist Καλύτερος νέος δημιουργός
Από κοινού σε:
L'escape parental του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, Ελλάδα  και
Grandpa της Ashild Samseth, Νορβηγία

Τα δε τρία βραβεία του κοινού, μετά από καθολική ψηφοφορία,  δόθηκαν στις τρεις ακόλουθες συμμετοχές:
  1. Merry Christmas Polazόn Pablo, Ισπανία
  2. All for one Daria Lubshina, Ρωσία
  3. Antio της Ρίτας Τηλκερίδου, Ελλάδα
Η κριτική επιτροπή με την βραβευθείσα Ρίτα Τηλκερίδου
Προβλήθηκε επίσης εκτός διαγωνιστικού τμήματος η ταινία μικρού μήκους της Αμέρισσας Μπάστα “Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη”


Ακολούθησε ένα πάρτι στο φουαγιέ του θεάτρου με κρασί,κεράσματα και ζωντανή μουσική κινηματογράφου "Αποδράστε με μουσικές νότες ..." με την Ρίτα Τηλκερίδου (φωνή), Βαγγέλη Βαλάση και ο Μάνο Μπουζάκη (κιθάρα), που άρεσαν πολύ και στάθηκαν η αφορμή για να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες ο δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.