Με ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού που αναρτήθηκε σήμερα στις 11/12/2013 γίνεται προσπάθεια να ευρεθούν όσοι τους έχει διακοπεί  το ηλεκτρικό ρεύμα (ΔΕΗ) και να το δηλώσουν με σκοπό να προχωρήσουν σε επανασύνδεσή του με την συνδρομή του Δήμου.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

        Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού του Δήμου Θερμαϊκού καλεί τους δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, των οποίων το ρεύμα έχει διακοπεί από την ΔΕΗ, να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την Αντιδημαρχία στα τηλέφωνα 2392330348-2392330321 ή στη διεύθυνση Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ 2.
        Σύμφωνα με ανακοινώσεις, για όσους εξ’ αυτών είναι μέχρι τη 1 Νοεμβρίου εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου, θα δρομολογηθεί η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. mail για καθε τι που προβάλει τους εαυτούς τους μας στέλνουν με το παραμικρό,για ένα τόσο σοβαρό θέμα ούτε μπήκαν στον κόπο να στείλουν ενα εμειλ.τι να πω.!!!!!!!!Πάλι καλά που το ανάρτησαν και στην ιστοσελίδα του δήμου κάτω κάτω στα νέα του δήμου αντί να το εχουν με κεφαλαία γράμματα φάτσα κάρτα πρωτοσέλιδο.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.