Είναι τουλάχιστον ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. Μας καταγγέλθηκε από φίλους του Ακτιβιστή και αδυνατούσαμε να το πιστέψουμε.
Δεν ξέρουμε ποιοι πήραν την απίστευτη πρωτοβουλία (προφανώς κάποια υπηρεσία του Δήμου... διεύθυνση πρασίνου;;; ποιος άραγε προΐσταται;;;) να τσιμεντάρουν τις υπέροχες καρυδιές έξω από το 3ο Δημοτικό σχολείο, επί της Ανθέων, στην Περαία.
Και είναι μάλλον βέβαιο, χωρίς να είμαστε ειδικοί, πως με αυτήν την ενέργεια ελάχιστος είναι ο χρόνος που απομένει μέχρι τα δέντρα να ξεραθούν.


Γιατί να το κάνουν; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος που μπορεί να μας πληροφορήσει;
Καλά στα μεγάλα ζητήματα και τους σχεδιασμούς πάψαμε από πολύ καιρό να έχουμε απαιτήσεις βελτίωσης της ανυπαρξίας της δημοτικής αρχής. Αλλά και σε τέτοια απλά θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής γιατί να υπάρχουν τέτοιου είδους προσεγγίσεις;
Αναμένουμε απαντήσεις....
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.