Είναι η πιο μεγαλειώδης στιγμή, το θαύμα της γέννησης, τα δευτερόλεπτα που μία νέα ζωή έρχεται στον κόσμο. Αυτό αποφάσισε να καταγράψει μία φωτογράφος από τη Δανία, χωρίς να προσπαθήσει να ωραιοποιήσει τη σκηνή.
Η Σούστε Μπόνεν παρακολούθησε τη γέννηση 22 παιδιών με καισαρική σε νοσοκομείο στην Κοπεγχάγη, καταγράφοντας την πρώτη τους ανάσα στον κόσμο, πριν καν κρατήσει αυτή τη νέα ζωή στα χέρια της η μητέρα. Αποτέλεσμα ήταν τα συγκλονιστικά πορτρέτα που δείχνουν πως έρχεται ο άνθρωπος στον κόσμο.
«Αυτό που ήθελα να ανακαλύψω ήταν πώς είμαστε στα πρώτα δευτερόλεπτα της ζωής μας», εξήγησε στη Daily Mail η 65χρονη, που δεν χρησιμοποίησε ειδικό φωτισμό πέρα από τις λάμπες που υπάρχουν στην αίθουσα τοκετού.
«Παραδέχομαι ότι οι εικόνες από τη μία είναι αιματοβαμμένες, αλλά από την άλλη είναι μία αληθινή “κατάθεση” του μαγικού θαύματος της ζωής», πρόσθεσε η φωτογράφος.

prisma951.gr, το είδαμε εδώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.