Αυτές οι ασυνήθιστες φωτογραφίες των αγέννητων μωρών ζώων μέσα στη μήτρα της μητέρας τους (ή σε ορισμένες περιπτώσεις, ως αυγά) είναι συναρπαστικές, ακόμη και αν μερικές είναι κάπως ανατριχιαστικές.
Δημιουργός είναι ο Peter Chinn που χρησιμοποιεί  έναν συνδυασμό υπερηχογραφημάτων, μικροσκοπικών καμερών και γραφικών υπολογιστών για τη δημιουργία αυτών των πραγματικά εκπληκτικών εμβρυϊκών εικόνων των αγέννητων ζώων, για ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, που προβλήθηκε πριν από αρκετά χρόνια . Ενώ δεν είναι ακριβώς φωτογραφίες, είναι σχετικά ακριβείς απεικονίσεις με τι  μοιάζουν αυτά τα ζωικά έμβρυα.
Αρκετά όμως μέχρι εδώ, ας μιλήσουμε για τον ελέφαντα μέσα στη μήτρα.
Αυτό ακριβώς: Οι καρχαρίες είναι τρομακτικοί ακόμα και στη μήτρα. Όχι ότι περίμενα κάτι άλλο.
Via Reddit
Αυτά τα αγέννητα ζώα είναι απίστευτα. Μοιραστείτε το.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.