Η μακάβρια φάρσα στο Googleπου εξόργισε τον πρώην πρωθυπουργό.
Όσοι πατούσαν τον όνομα του Κώστα Σημίτη στην μηχανή αναζήτησης έως την Κυριακή το απόγευμα έβλεπαν με έκπληξη στο βιογραφικό που φιλοξενεί το google ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε πεθάνει από το 2004.
Το πολιτικό γραφείο του κ.Σημίτη επικοινώνησε αμέσως με το δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και το google προκειμένου να αφαιρέσουν το μακάβριο αυτό σχόλιο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.
Όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», οι χάκερς είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο βιογραφικό του Σημίτη στο google είχαν χρησιμοποιήσει μια σύνθετη τεχνική με αποτέλεσμα ο google και το ηλεκτρονικό έγκλημα να χρειαστούν πάνω από πέντε μέρες για να καταφέρουν να αποσύρουν το μακάβριο αυτό αστείο. Να σημειωθεί ότι η ημερομηνία που επέλεξαν οι χάκερς για τον υποτιθέμενο θάνατο του Κώστα Σημίτη είχε συμβολική σημασία αφού το 2004 παρέδωσε την κομματική εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου και δεν κατέβηκε στις εκλογές επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.