Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, παρουσία του Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπακούρα σύμβαση για σύνδεση 6 δημοτικών κτιρίων. Πρόκειται για 6 σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή της Κάτω Περαίας.

Η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης ΑΕ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δημάρχου Θερμαϊκού για τη σύνδεση των σχολείων και την απαιτούμενη κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου, καθώς αποτελεί προτεραιότητα η σύνδεση δημόσιων και δημοτικών κτιρίων με σκοπό να ωφεληθεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο από την οικονομία, την ευκολία, την ασφάλειακαι ειδικά από το περιβαλλοντικό όφελος που προκύπτει από τη χρήση φυσικού αερίου, καθώς το φυσικό αέριο δεν προκαλεί αιθαλομίχλη και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ήδη στην περιοχή της Κάτω Περαίας η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης έχει κατασκευάσει 9.180 μέτρα δικτύου και υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 1900 κάτοικοι της περιοχής επωφελούνται από τη χρήση του φυσικού αερίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.