Σε λίγο θα γίνει η μεταγωγή των 7  "επικίνδυνων ταραχοποιών στοιχείων" που συνελήφθησαν χθες στο γήπεδο της Επανομής επειδή σήκωσαν πανό (με άλλα 200 άτομα, γυναίκες και παιδιά) που έγραφε "ΦΥΤΕΨΤΕ ΔΕΝΤΡΑ, ΟΧΙ ΚΕΡΑΙΕΣ, Πρώτα η ζωή μας - Μετά τα λεφτά σας" για να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία του Θερμαϊκού για την απροκάλυπτη απειλή της υγείας των κατοίκων με τις αδιάκοπες εγκαταστάσεις γιγαντιαίων κεραιοσυστημάτων κινητής τηλεφωνίας.
Οι αγωνιστές - οικογενειάρχες και ενεργοί πολίτες θα "επισκεφθούν" την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου) για ένα δεύτερο γύρο λήψης αποτυπωμάτων (θαρρείς και είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου) και άσκηση ψυχολογικής βίας και πίεσης από τα όργανα του κράτους της διαπλοκής, μίζας, ρεμούλας του ΝΔΣΟΚ, του Σαμαρά και Βενιζέλου.
Σε ένα κράτος που δεν έχει την ανεξαρτησία του, επειδή αλήτες πολιτικοί το ξεπούλησαν, η εφαρμογή των νόμων εφαρμόζεται κατά περίπτωση. 
Οι 7 ακτιβιστές αμέσως μετά (στις 12 το μεσημέρι) θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο για την εκδίκαση του αυτόφωρου "αδικήματός" τους με βάση τον νόμο περί χουλιγκανισμού.
Έτσι επιχειρείται να χτυπηθεί η ανάπτυξη των  κινημάτων και να κατασταλεί η όποια δράση των συλλογικοτήτων κατοίκων γειτονιάς.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρεμάλια της λαμογιάς.

Έκκληση για συμπαράσταση στο δικαστικό μέγαρο απευθύνουν σε μέλη τους  ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, η Λαϊκή Συσπείρωση Θερμαϊκού, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, η Κίνηση Πολιτών Επανομής αλλά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα, φορείς και συλλογικότητες από τον Θερμαϊκό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.