Συμπαραστεκόμαστε στους  αγωνιστές που συνελήφθησαν σήμερα στην Επανομή από δυνάμεις των ΜΑΤ και πρόκειται να περάσουν αύριο αυτόφωρο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη αποδεικνύει με τον αποκαλυπτικότερο τρόπο τον αυταρχισμό του κράτους και την ανάλγητη δράση καταστολής των αστυνομικών μηχανισμών του, που στον βωμό της επίδειξης ισχύος και της υποταγής των στα συμφέροντα εταιριών και οργανωμένων ομάδων, δεν διστάζουν να σέρνουν σε δίκες με το νόμο περί χουλιγκανισμού οικογενειάρχες που παλεύουν για την διασφάλιση της υγείας των παιδιών μας.

Τέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ  στάλθηκαν στο γήπεδο της Επανομής σήμερα για να φιμώσουν τις φωνές παιδιών, γυναικών, κατοίκων, ακτιβιστών που με το πανό που ανάρτησαν ζητούσαν να γκρεμιστούν οι κεραίες μέσα από το γήπεδο που βομβαρδίζουν αδυσώπητα τους πάντες. 

Θα σταθούμε στο πλευρό των ακτιβιστών που το πρωί θα δικαστούν.
Καλούμε τους φίλους,  τα μέλη μας και τους κατοίκους του Θερμαϊκού να δώσουν δυναμικό παρών στα δικαστήρια.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΩΝ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.