Οι καθημερινές πλέον διαβουλεύσεις στην ομάδα Αλεξανδρή συνεχίζονται.
Και σήμερα υπήρξε συνάντηση στελεχών από τον πρώην Θερμαϊκό και την Μηχανιώνα.
Μάλιστα παρουσία του Δημάρχου, ο οποίος δείχνει να νοιάζεται και να μεριμνά για την συνέχιση ύπαρξης της παράταξης και μετά την αποχώρησή του, μαθαίνουμε πως παρατηρήθηκε δυστοκία στην προσπάθεια ανάδειξης ανδρός που θα αναλάβει να μπει μπροστά. Κάποιοι παρουσιάστηκαν απρόθυμοι. Όταν όμως υπήρξε συγκεκριμένη πρόταση που μπορούσε να απαντήσει θετικά και στην κάλυψη της υποψηφιότητας από την Περαία, αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σχόλια ελάχιστων μεμονωμένων, που χωρίς να τοποθετηθούν ουσιαστικά, προσπάθησαν να μειώσουν την πρόταση.
Τέτοιου είδους προσεγγίσεις θεωρούμε πως δεν βοηθούν, τουναντίον διευρύνουν ρήγματα και οδηγούν σε αδιέξοδα. 

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Το να βγει μπροστά κάποιος από την παράταξη Αλεξανδρή αν μη τι άλλο δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα...κι όταν αυτό το άτομο είναι από τα πιο πετυχημένα της παράταξης αφού ο οργανισμός που προεδρεύει έχει παρουσιάσει πλούσιο έργο στον τόπο μας, είναι νέος & κυρίως μη διαπλεκόμενος! Συμπορευετείτε!!! υ.γ. όχι πάλι οι ίδιοι & οι ίδιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.