Και ενώ η κοινωνία του Θερμαϊκού είναι ανάστατη, από τις προσαγωγές και την δίκη για παρακώλυση αθλητικού αγώνα (επίκληση του νόμου περί χουλιγκανισμού) που κολλήσανε στους υπόδικους ενεργούς πολίτες της Επανομής, κάποιοι φερέλπιδες αυτοδιοικητικοί παράγοντες ζουν και εργάζονται στον δικό τους προεκλογικό ρυθμό. Αυτόν του παζαρέματος και των συμφωνιών, αποβλέποντας  να μας χαρίσουν δημοτικό σχηματισμό που θα λύσει τα όποια προβλήματα. Τώρα τα δικά μας ή τα δικά τους; άγνωστο!!

Οι διασταυρωμένες πληροφορίες μας  μιλάνε για σημερινοβραδινή συνάντηση κάπου στη Μηχανιώνα.
Θα συναντηθούν δύο υποψήφιοι δήμαρχοι με συνδετικό κρίκο παλιό πολιτικό που ευελπιστεί να τους ενώσει σε ένα ενιαίο σχηματισμό. Και δεν διστάζει, προκειμένου να το πετύχει, να δώσει και προίκα..... ή τον εαυτό του ή συγγενικό του πρόσωπο.
Το ραντεβού είναι σήμερα  στις 9.30 μμ.
Κάποιοι κακεντρεχείς θεωρούν πως το κάνει για να τους ρίξει στα βαθιά και να βοηθήσει σκοπούς που εκ πρώτης δεν φαίνονται.
Το τυρί το βλέπουν..... την φάκα όμως;;;;
Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Αν υπάρξει και άλλη προίκα από Περαία μεριά με προσχώρηση άλλου συγγενή τέως στον νέο συνδυασμό του σωλήνα;

Τι σου κάνουν τα παζάρια και οι πολιτικάντικοι σχεδιασμοί χωρίς (;) αρχές που αποβλέπουν σε γκροτέσκα αποτελέσματα;;;

Αναμένοντας την επιβεβαίωση ..... Ξέρουμε και τον τόπο συνάντησης!!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.