Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ συνεχίζει το ταξίδι στον θαυμαστό κόσμο της 7ης τέχνης.

Γι' αυτήν την Κυριακή 26/1 στις 8 μμ θα προβάλλει την πολύ καλή ταινία του Τζιμ Τζάρμους "Τσακισμένα Λουλούδια"
Στο Στέκι της Πρωτοβουλίας, ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ & ΗΣΙΟΔΟΥ 2, στην Περαία, με ελεύθερη είσοδο.

Τσακισμένα Λουλούδια

Σκηνοθεσία: Τζιμ Τζάρμους
Σενάριο: Τζιμ Τζάρμους
Παίζουν: Μπίλ Μάρεϊ , Τζ. Λανγκ, Σάρ. Στόουν, Ζ. Ντελπί, Φρ. Κόνροϊ, Τζ. Ράιτ, Τ. Σουίντον
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 106΄

Μεγάλο Βραβείο Φεστιβάλ Καννών 2005
Υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα (Φεστιβάλ Καννών 2005)

O ιδιόρρυθμος πενηντάρης Ντον μένει και πάλι μόνος όταν η Σερί, η τελευταία του ερωμένη, τον παρατά. Κι ενώ αποφασίζει να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό του, το μυστηριώδες ροζ γράμμα που θα λάβει, θα τον αναγκάσει να αναλογιστεί το παρελθόν του. Είναι από μία ανώνυμη πρώην ερωμένη που του ανακοινώνει ότι έχει έναν δεκαεννιάχρονο γιο που αυτή τη στιγμή αναζητά τον πατέρα του. Απρόθυμος να κάνει το οποιοδήποτε ταξίδι αλλά αποφασισμένος να διαλευκάνει το "μυστήριο", ο Ντον κάνει μία λίστα με τις γυναίκες της ζωής του και μπαίνει στο αεροπλάνο για να τις αναζητήσει. Οι τέσσερις επισκέψεις - έκπληξη που θα κάνει σε τέσσερις σημαντικές γυναίκες τις ζωής του θα φέρουν στην επιφάνεια μία ατέλειωτη αλυσίδα αποκαλύψεων και εκπλήξεων καθώς το παρελθόν θα ενωθεί με το παρόν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.