Μας άρεσαν τα νέα παιδιά που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην μουσική χθες το βράδυ στο ΚΑΠΠΑ. Και ήταν μαζί τους και χορευτικά σχήματα από την σχολή χορού της κας Κατερίνας Κοτρίδου που άφησαν θετικότατες εντυπώσεις.
Ήταν η πρώτη μέρα του 3ου Φεστιβάλ Μουσικής στον Θερμαϊκό. Μια εκδήλωση την διοργάνωση της οποίας οφείλουμε στο ΗΧΟΡΑΜΑ και στο ΔΗΠΠΑΚΥΘ.
Μπορεί η αίθουσα να μην ήταν γεμάτη (ελπίζουμε να φουλάρει σήμερα στην 2η μέρα) αλλά όσοι βρεθήκαμε εκεί το καταχαρήκαμε. Πιστεύουμε ότι αξίζει συγχαρητήρια ο Βαγγέλης Βαλάσης που είναι η ψυχή του music festival και οι συνεργάτες του.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Άντα Τσεσμελή Edwards, που φρόντισε να μας συστήσει τους νεαρούς δημιουργούς με ερωτήσεις που τους απηύθυνε.
Χθες παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξανδρής (που άκουσε και τον γιο του Μιχάλη να τραγουδά), ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης (με προεκλογικό επιτελείο συμβούλων), η δημοτική σύμβουλος κα Ευαγγελία Φαρίνη και φυσικά ο Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Παναγιώτης Τροκάνας.

Ας δώσουμε ραντεβού σήμερα στις 7 μμ στο ΚΑΠΠΑ. Όσοι ήταν και χθες θα το παρακολουθήσουν με το ίδιο εισιτήριο. Συμβολική τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.