Την Κυριακή 2-2-2014 η δημοτική παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στη Δημοτική ενότητα Πυλαίας. Η δημοτική αίθουσα, αν και χωρίς θέρμανση ζεστάθηκε από το πλήθος πολιτών που παραβρέθηκαν, από τα χαμόγελα αισιοδοξίας, την ζεστή ανθρώπινη ατμόσφαιρα, το σπιτικό φαγητό και την καλή μουσική. Την εκδήλωσή μας τίμησε και ο Πυλαιότης Πασχάλης Τερζής. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «καλούμε τους πολίτες να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές για την αλλαγή στο Δήμο μας, μια αλλαγή που σηματοδοτείται από την ανάπτυξη δομών αλληλεγγύης που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ο πολίτης».
Την Κυριακή επίσης 2-2-2014 η Δημοτική παράταξη «ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη πραγματοποίησε εκδήλωση στη δημοτική κοινότητα Φιλύρου με θέμα " Η Λύσσα που επιστρέφει και η διαχείριση των αδέσποτων ζώων".

Στην εκδήλωση που έγινε στη κατάμεστη από πολίτες αίθουσα του ΚΑΠΗ, αναπτύχθηκαν οι θέσεις της παράταξης από τον επικεφαλής Της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΤΩΝΟΥΔΗ, από τον κτηνίατρο Ν. Μπάντιο και από τον Σ. Πλωμαρίτη, γιατρό - λοιμωξιολόγο και ακολούθησε πλούσιος διάλογος.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.