του ακτιβιστή

Να πούμε ότι ήταν μια φιλική συνάντηση για καφέ;
Καφές υπήρχε, σε παραλιακό καφέ έγινε. Μα δεν ήταν φιλική, δεν είχαν προϋπάρξει φίλοι, απ' όσο γνωρίζουμε.
Να πούμε ότι ήταν μια παραταξιακή συνάθροιση;
Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι γιατί όλοι έχουν υπάρξει σε διαφορετικές παρατάξεις στον Θερμαϊκό.
Να πούμε ότι ήταν μια συγκέντρωση τοπικού χαρακτήρα;
Δεν θα ήταν σωστό γιατί οι καφεπότες κατάγονται από διαφορετικές πόλεις.
Να πούμε ότι μια κομματική σύναξη;
Θα ήμασταν κοντά, αλλά δεν θα ακριβολογούσαμε μιας και ο ένας από αυτούς προέρχεται από άλλο κομματικό χώρο (πόσο όμως πραγματικά απέχουν οι δύο χώροι; Ομογάλακτοι είναι!!)
Τότε ευλόγως θα ρωτούσατε:
Ποιοί είναι αυτοί  και για ποιο λόγο συνευρέθησαν;
Εθεάθησαν μαζί, και έχει σαφώς προεκλογικό ενδιαφέρον η "σύζευξη", οι Στεφανίδης, Χρήστος Βογιατζής, Μπάρμπας, Ζαβέρκος και Μπαλασάς σήμερα πριν το μεσημέρι. Στο Θέρος, στην Περαία.
Ο λόγος της συνάντησης - δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανείς για να τον καταλάβει - προφανώς η δυνατότητα σύμπλευσης σε κοινό ψηφοδέλτιο. 
Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ πάντως όπως μαθαίνουμε είναι το όνομα του επικεφαλής. Θα ξεπεραστεί; Θα το δούμε ...

Πάντως η συνάντηση σίγουρα θα στενοχωρήσει τον δεξιό Τσαμασλή, ο οποίος παρά τις τονωτικές ενέσεις σύμπλευσης που του δίνουν οι Αλεξανδρής, Κεραμιδάκης  δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, που είναι πολύ επιφυλακτική απέναντί του.
Όπως εξάλλου και  τον έτερο (που δεν διαφέρει σε πολιτικές αντιλήψεις και νοοτροπία) υποψήφιο Πασόκο Γιάννη Μαυρομάτη, που έχει προβλήματα στην προσέλκυση τόσο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά πολύ περισσότερο αποδοχής από τους δημότες.
Δεν είναι λίγοι πλέον αυτοί που παρομοιάζουν τους δύο με την φαντασία τους  "μονομάχους" (λέμε τώρα ...) ως όψεις του ίδιου νομίσματος. 

Για τους παραπάνω λόγους, όπως μαθαίνουμε άρχισαν να αναλαμβάνουν τα πολυάνθρωπα και πολυδάπανα επικοινωνιακά επιτελεία να δημιουργήσουν κατάλληλο κλίκα ευφορίας και αισιοδοξίας.
Ποιός θα τα πληρώσει άραγε; οι επικεφαλής από την τσέπη τους; οι υποψήφιοι μόνο;  ή μήπως οι δημότες μετά τις εκλογές με ξεπουλήματα δημοτικής περιουσίας, περίεργες επενδύσεις ή και εκ των προτέρων απευθείας αναθέσεις; 

Μοναδική ελπίδα για τους δημότες πλέον αναδύεται η πρόταση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Θερμαϊκού, που απέχει παρασάγγας από τις γνωστές παρασκηνιακές (τύπου καμαρίλας) προσεγγίσεις αφού με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες θα εκλέξει τον επικεφαλής της  και όπως πληροφορούμαστε συγκεντρώνει τις προτιμήσεις αγνών και καθαρών υποψηφίων αλλά και πολιτών που έχουν απηυδήσει από τον Μαυρογυαλουρισμό και τους Γκόρτσους;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΕΕΕΕΕΕ οχι και μοναδική ελπίδα η συμπολιτεία. Υπάρχει και η Ντίνα η Μώραλη.Χαμηλά τη μπάλα λοιπόν. Δεν είμαστε πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.