Από το τριμελές παραπέμφθηκε να δικαστεί σε μονομελές την προσεχή Τρίτη στις 11 το πρωί ο άνεργος με τα τρία ανήλικα τέκνα, που οδηγήθηκε να δικαστεί για «ρευματοκλοπή».

Ο Γιώργος που συνεχίζει να περνάει το γολγοθά που τον ανάγκασε μια πολιτεία ανάλγητη. Μια κοινωνία με αυστηρότητα μεταβαλλόμενη και ρυθμιζόμενη με νόμους που μπορεί να παραβλέπουν τις κλοπές εκατομμυρίων των πολιτικών, επιχειρηματιών, εκδοτών και λοιπών επίλεκτων μελών της κοινωνίας μας αλλά κλείνει στο κρατητήριο έναν άνεργο πατέρα τριών παιδιών. Αυτό το σάπιο εποικοδόμημα έχουμε υποχρέωση στην αξιοπρέπειά μας να το γκρεμίσουμε πριν μας διαλύσει ολότελα και μας μεταμορφώσει σε απαθείς και ψυχρούς «νομοταγείς» πολίτες απέναντι στην ανέχεια του γείτονα, του φίλου, του συγγενή μας.

Οι πολίτες του Θερμαϊκού όμως δεν δείχνουν να υποστέλλουν την σημαία της αλληλεγγύης.

Ομάδα αλληλέγγυων στηρίζουν την δοκιμαζόμενη οικογένεια του Γιώργου, στον Μπαξέ.

Μάλιστα κάνουν έκκληση για αλληλοβοήθεια στους ευαισθητοποιημένους του δήμου Θερμαϊκού. Ήδη τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού στο Στέκι της (Ησιόδου 2 και Ξενίου Διός) για την αντιμετώπιση της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Γείτονες συνδράμουν ενεργά.

Ενεργή συμπαράσταση στην σημερινή αναβληθείσα δίκη είχαν στο δικαστικό μέγαρο (προτιθέμενοι να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Γιώργου) ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Τσακμάκας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου.

Έκκληση για μαζική συμπαράσταση στον δικαστική περιπέτεια του Γιώργου προς τους δημότες Θερμαϊκού αλλά και Θεσσαλονίκης απευθύνει η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.

Σχετική ανάρτηση:
Γολγοθάς με σύλληψη και αυτόφωρο για άνεργο με τρία παιδιά στους Ν. Επιβάτες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τσακμάκας Γιάννης17 Μαρτίου 2014 στις 6:59 μ.μ.

    Η συγκεκριμένη ανάρτηση ,αδικεί τον δήμαρχο , κ.Αλεξανδρή που μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ,έδωσε αμέσως εντολή στον νομικό σύμβουλο του δήμου ,για να αναλάβει την υπόθεση χωρίς κανένα οικονομικό τίμημα για τον άτυχο Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.