Μας εξέπληξε δυσάρεστα η ονομασία του συνδυασμού του κ. Τσαμασλή. Με δελτίο τύπου πληροφορούμαστε πως ονομάζεται πλέον "Θερμαγικός - Καλύτερη ζωή για όλους".

Πιστεύω ότι δύο στα δύο χάνει το πολυάνθρωπο (και πολυδάπανο;) επικοινωνιακό επιτελείο που έστησε στην Περαία ο Μεσημεριώτης υποψήφιος δήμαρχος.Και στο Θερμαγικός αλλά και στην καλύτερη ζωή...

Προφανώς επιχειρεί να "παίξει" με τις λέξεις μαγεία, μαγικός, μάγος υπονοώντας πως ο Θερμαϊκός με τις πομπώδεις, αστήρικτες και πομφολυγώδεις προτάσεις του θα μετατραπεί "μαγικά" σε μια πολιτεία όπου όλους θα τους περιμένει μια καλύτερη ζωή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τσαμασλής λοιπόν προσπαθεί να παραμυθιάσει τους ανυποψίαστους ιθαγενείς με την ανόητη θεωρία του καλοπερασάκια (ή bon viveure όπως αυτοχαρακτηρίζεται) ώστε να τους ελκύσει να αποκτήσουν πρότυπο την ζωή του ίδιου.

Αντιπεριφερειάρχα, δεν ξέρουμε αν η προσωπική σου ζωή μεταμορφώθηκε μαγικά σε μια άλλη οικονομικά πολύ ευκατάσταστη (καθώς γράφεται και λέγεται από φίλους και αντιπάλους σου) αλλά αυτές οι πολύ απότομες ατομικές ανελίξεις οποιουδήποτε δεν μπορούν να αναφέρονται και να αναδεικνύονται σε πρότυπα και προτροπές για την άσκηση κατευθυνόμενης ψηφοθηρίας.

Η ζωή και   ιδιαίτερα οι υπεύθυνοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες χρειάζονται να ιδρώνουν την φανέλα με δουλειά, δουλειά, δουλειά και όχι με φρου φρου και αρώματα και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Και πολύ περισσότερο δεν πιάνουν οι παραινέσεις προς τους δημότες - μέσω φιλικών σου εντύπων - να προτιμήσουν μάγους και καθρεφτάκια επειδή αυτοί θα φέρουν κονδύλια και προγράμματα από τας Ευρώπας (είναι ειδικοί στην "απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων") και είναι αυτοί που θα φέρουν επενδυτές για το "ξεπούλημα" της δημοτικής περιουσίας. Η προπαγανδιστική ωμότητα (για να μην την πούμε αισχρότητα) σε όλο της το μεγαλείο !!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Και ακόμη δεν είδατε τίποτε . Σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδιασμός του , τόσο ο ίδιος όσο και ο έταιρος μεγάλος πολιτικός κ. Καζάκης , δεν θα σας επιτρέψουν κύριε Ακτιβιστή ,τόσο εσάς όσο και τους λοιπούς αρθρογράφους που τους είναι δυσάρεστοι γιατί έχουν το θάρος να εκφράζουν δημόσια την άποψη τους , να έχετε πρόσβαση στο Δήμο . Οι πόρτες θα είναι ερμητικά κλειστές στους πολιτικούς τους αντιπάλους αλλά και στους δημότες που δεν θα τους ψηφίσουν . Ήδη ο κ. Καζάκης αρνήθηκε στη κίνηση πολιτών την παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου με διάφορες προφάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο «ΜΑΓΟΣ» ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ
    Ποιος θα μπορούσε να εφαρμόσει όλα αυτά τα «μεγαλόπνοα» που εξήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Τσαμασλής, αυτά με τις Θερμαϊκές Ριβιέρες, τα Αλεξάντερλατς, τους υποθαλάσσιους υφάλους και τη δωρεάν διανομή ενέργειας στους κατοίκους; Υπό τις παρούσες συνθήκες, που ο δήμος δεν μπορεί να μαζέψει ούτε τα σκουπίδια, θα χρειαζόταν ένας… μάγος, που να διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες για να το πετύχει. Έτσι, δεν εκπλαγήκαμε όταν είδαμε στο λογότυπο της παράταξης Τσαμασλή να έχει προστεθεί στο κέντρο της ονομασίας Θερμαϊκός και το γράμμα «γ», σε πορτοκαλί χρώμα, έτσι που να μπορεί να διαβαστεί ως…. «Θερμα-γικός». Περάστε κόσμε, περάστε δημότες του Θερμαϊκού. Εδώ ο καλός μάγος που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, όλα τα τάζει. Έχω μια απορία: Μήπως ο κ.Τσαμασλής μπέρδεψε το δήμο Θερμαϊκού με Λούνα Παρκ ή την Αυλή των Θαυμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.