Την Κυριακή δεν είχαμε μόνο την ανάδειξη του επικεφαλής της Συμπολιτείας Θερμαϊκού στην Επανομή, την συγκέντρωση του Μαυρομάτη στο ΚΑΠΠΑ και την γιάφκα στελεχών Τσαμασλή αλλαχού (με πλήρη μυστικοπάθεια κινείται ο αντιπεριφερειάρχης).
Είχαμε και μια (ενδιαφέρουσα όπως μαθαίνουμε) μεγάλη συγκέντρωση στελεχών του συνδυασμού Δημιουργική Ανανέωση του Κυριάκου Στεφανίδη την Κυριακή το βράδυ στο ΚΑΠΗ της Κερασιάς. Λέγεται ότι μαζεύτηκαν πάνω από 60 υποστηρικτές της υποψηφιότητας του γιατρού. Μαθαίνουμε δε ότι υπήρχαν και δύο νεοεισερχόμενοι στον συνδυασμό που για πολλούς θα αποτελέσουν έκπληξη.
Παραβρέθηκε και προφανώς εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο ακροδεξιός που λέγεται ότι έχει εκδιωχθεί από την Χρυσή Αυγή. Δεν ξέρουμε που το πας Κυριάκο..... Από τη μια η υπεράσπιση του ρατσιστή γιατρού στα δικαστήρια που τον χαρακτήρισες σημαίνον στέλεχος της τοπικής κοινωνίας (ή κάπως έτσι), από την άλλη η νέα συνεργασία (;). Ελπίζουμε να μην μιλήσεις για ..... φασιστικά σταγονίδια αργότερα. Άλλωστε και στην πολιτική ισχύει: "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου".
Η δεύτερη παρουσία χαρακτηρίζεται μεγαλύτερη έκπληξη αν και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε και πάλι επαφή. Κι αυτό γιατί προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να βρει στέγη ο απελπισθείς, μπορεί να περιορίστηκαν οι ηγετικές φιλοδοξίες του.
Περιμένουμε δελτίο τύπου με την αιτιολόγηση της ιδεολογικοπολιτικής και εκλογικής ταύτισης. Ως καταλύτη της συνεργασίας θα πρέπει να εκλάβουμε τα σταγονίδια;;;

Ακτιβιστής

ΥΓ Πριν προλάβουμε να ανεβάσουμε το παραπάνω σημείωμα λάβαμε το δελτίο τύπου της Δημιουργικής Ανανέωσης το οποίο επιβεβαίωσε την δεύτερη (Πασοκική) παρουσία  στην σύναξη και μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα του κ. Μπαλασά. Για την πρώτη ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!  Διαβάστε το δελτίο τύπου πατώντας εδώ

Αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι   στον Κυριάκο....αλλά και στον Θανάση:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.