Αυτό συνάγεται από ποστάρισμα την Οργάνωσης Μίκρας του ΣΥΡΙΖΑ. Σ' αυτό με αφορμή τις κακοτεχνίες που έχουν παρουσιαστεί σε έργα οδοποιίας σε αποχετευτικά έργα  στην Καρδία, υπάρχει η σαφής αναφορά για αυτόνομη κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ αφού αποφασίστηκε να κοπεί ο ομφάλιος λώρος με την Διοίκηση της Θέρμης.
Ας δούμε όλο το ποστ: 



Έργα και ημέρες μιας "αντιμνημονιακής" δημοτικής αρχής στο δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης...

Στις δύο πρώτες φωτογραφίες φαίνονται κάποιες μόνο από τις λακούβες που δημιουργήθηκαν στους δρόμους της Καρδίας, βάθους πάνω από μισό μέτρο κάποιες από αυτές, λόγω της καθίζησης των επιχωματώσεων του έργου "Αποχέτευση οικισμού Καρδίας".
Στην 3η φαίνονται λιμνάζοντα νερά βάθους σχεδόν μισού μέτρου, τα οποία καθιστούν δυσχερέστατη τη διέλευση πεζών και μαθητών (η λίμνη βρίσκεται σχεδόν έξω από τα σχολεία της Καρδίας)
Στην 4η φαίνονται οι επιδιορθώσεις που έγιναν βιαστικά από τις δημοτικές υπηρεσίες.
Σημειωτέον ότι το έργο της αποχέτευση παραδόθηκε πριν λίγους μήνες!


Εγείρονται ερωτήματα για αυτές τις κακοτεχνίες αναφορικά με την τήρηση των τεχνικών προδιαγραφών και την ύπαρξη και το ρόλο του επιβλέποντος μηχανικού από τη μεριά του δήμου.
Το δημόσιο χρήμα, όταν επενδύεται σε έργα ανάπτυξης δεν πρέπει να διασπαθίζεται σε "έργα" κακόγουστης και κακότεχνης βιτρίνας.
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Ο λόγος στους πολίτες, που έχουν πια τη γνώση και τα κριτήρια για να αποφασίσουν για το κοινό καλό!


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Στην ολομέλεια των 3 οργανώσεων μελώντου ΣΥΡΙΖΑ του Δ.Θέρμης (Θερμης,Μίκρας και Βασιλικών)που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/2014 στη Ν.Ραιδεστό μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε αυτό.Κατατέθηκαν δύο προτάσεις: α) νέα παράταξη με κορμό το σύριζα χωρίς το νυν δήμαρχο Παπαδόπουλο (πασόκ) β) οι δυνάμεις του σύριζα να κατέβουν μαζί με τον Παπαδόπολυλο.

    Η α) πήρε 68 η β) 43. Λευκά 2.

    Με εκτίμηση Κώστας Αντωνιάδης αναπληρωτής συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ
    Μίκρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.