Σημαντική η σημερινή παρέμβαση του Αντιφασιστικού Μέτωπου Θερμαϊκού στα πολιτικά δρώμενα του Θερμαϊκού. Η σημερινή εκδήλωσή του, με θέμα “Εκλογές και φασιστική απειλή στην εποχή της αυταρχικοποιημένης δημοκρατίας”, που ανέπτυξε ο συγγραφέας- ιστορικός Γιώργος Αλεξάτος, που έγινε στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών, χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη. 

Την παρακολούθησε πλήθος δημοτών, έγινε μια πολύ καλή εισήγηση από τον ομιλητή, παρουσιάστηκε η δράση του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού και το κυριότερο έγινε μια γόνιμη συζήτηση στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός των παρισταμένων. Το επίκεντρο της συζήτησης φυσικά περιστράφηκε γύρω από προτάσεις περιορισμού την επιρροής των φασιστικών ομάδων της χα αλλά και ανάλυσης για τις συνθήκες που την ανέπτυξαν αλλά και η διαπίστωση για την μείωση της παρέμβασής της όπου υπάρχει άνθηση τοπικού αντιφασιστικού κινήματος.
Η αίθουσα ήταν διακοσμημένη με εικόνες από την δράση του Αντιφασιστικού Μετώπου Θερμαϊκού και ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Παρέστησαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Τσακμάκας, ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κουκουρίγκος και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κουζινόπουλος.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.