Η Εικαστική Ομάδα «Θαλασσί» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής με θέμα «μπλε γυμνό», από τις 8 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, στο μπαρ Crazy Donkey (Κουντουριώτη 53, παραλία Ν. Επιβατών). Οποίος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το χώρο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 μμ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει έργα με θέμα το γυμνό σώμα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ακρυλικά, κάρβουνο και ξηροπαστέλ.
Η Εικαστική Ομάδα «Θαλασσί» δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελείται από 23 συνδημότες μας.

Αγγελική Πετρακάκη, Αγλαΐα Παπαδημητρίου, Άννα Κόη,
Αναστασία Αναστασίου, Βάσω Πέγιου , Βάσω Παρούση
Γιώτα Κωνσταντίνου, Γιώτα Τριανταφύλλου , Δημήτρης Σιδέρης
Δήμητρα Τσακομάγκου, Ελένη Κεραμιδάκη, Εύη Κατσάρα ,
Ζωή Πετκάκη , Ιωάννα Κυριμίδου, Κυριάκος Κυριαζης ,
Μαίρη Χατζηρόδου, Νίκος Δήμου, Όλγα Δημητριάδου,
Ρίτα Τηλκερίδου, Σμαράγδα Ζαπτιέ, Σοφία Γαληνού, Χαρούλα Μαζίδη , Χρυσή Ματσικούδη

Είναι μια εναλλακτική Εικαστική Ομάδα, που στη διαδρομή της έχει δωρίσει πίνακες της σε δημόσια νοσοκομεία, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του Αγίου Στυλιανού.


Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της Εικαστικής Ομάδας «Θαλασσί», Ανδρονίκη Ράπτη (τηλ. 23923.30363)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.