Τρεις σημαντικούς καλεσμένους θα έχει ο ακτιβιστής στο Κυριακάτικο μαγκαζίνο του στο radio - activistis. Τον Κυριάκο Στεφανίδη, τον Γιαννίκο Καρυπίδη και έναν επισκέπτη-έκπληξη.

Ο Κυριάκος Στεφανίδης, γιατρός, υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού επικεφαλής της παράταξης Δημιουργική Ανανέωση θα μας μιλήσει για όλα. Για το πρόγραμμα της παράταξής του, τους στόχους του, τις προβλέψεις του αλλά και για την αγνωμοσύνη, το παραγοντιλίκι, τα ανεξάρτητα ψηφοδέλτια και τους λαγούς και τα πετραχήλια .....


Ο Γιαννίκος Καρυπίδης, ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας, ένας leader επί δεκαετίες στον χώρο της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη, ένας άνθρωπος που γνώρισε πολύ καλά τη νύχτα και τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, μια ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της νυχτερινής και ερωτικής Θεσσαλονίκης μας, ένας λεβέντης συνδημότης μας που θα μας μιλήσει για τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης και ιδιαίτερα έντονης ζωής.



Και ένας επισκέπτης έκπληξη που θα μας αποκαλύψει τις αιτίες μιας περιπέτειάς του και ποιοι επώνυμοι συνέβαλαν σ' αυτήν.

Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Μην το χάσετε !!!!
Συντονιστείτε στο radio - activistis 
http://activistis2.listen2myradio.com/
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.