Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου της Δημοτικής παράταξης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος και η καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής Ρία Καλφακάκου. Παραβρέθηκε και η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου.

Πλήθος πολιτών άκουσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Σωκράτη Φάμελλο που τόνισε τον ενωτικό χαρακτήρα της παράταξης και δεσμεύτηκε για έναν «νέο κοινοτισμό» ανατρέποντας τον Καλλικράτη και δίνοντας λόγο στις τοπικές κοινότητες. Ο Σωκράτης Φάμελλος επισήμανε ότι προτεραιότητα στο πρόγραμμα της παράταξης θα δοθεί στην κοινωνική πολιτική και ότι όλες οι θέσεις αιρετών θα έχουν μέγιστη διάρκεια δύο θητείες.

Ο δυναμισμός της ομιλίας του, η καθαρότητα των προτάσεων που διατύπωσε, η μαζικότητα του κόσμου που συμμετείχε έδωσαν το στίγμα: προχωράμε για να κάνουμε την έκπληξη στο Δήμο Θέρμης!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.