Εκδήλωση για την Αγροτική Καινοτομία και Τεχνολογία", στη Νέα Μηχανιώνα, στις 29 Απριλίου 2014 (Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη, 7.30. μ.μ.).
Τέσσερις νέες παρουσιάσεις και χρόνος για δικτύωση, αναφορικά με την Αγροτική Καινοτομία, σε μία περιοχή με έντονο το Αγροτικό ενδιαφέρον από κάθε άποψη.
ΚΟΥΚΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Δήμου Θερμαικού)
‘ Η Καινοτομία της Μέσης Αλιείας ‘
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Οινοποιείο Βούλγαρη)
‘ Βιολογικές Καλλιέργειες Αμπελώνων ‘
ΤΣΟΥΜΑΡΗ ΜΑΡΑ (Βιολογικά Προιόντα)
‘ Καλλιέργειες Βιολογικών Προιόντων,προώθηση και διακίνηση τους σε Αγορές του Εξωτερικού ‘
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΠΑΝΟΣ (Agrodesign Cluster)
‘ Branding και Ανάπτυξη Ανταγωνιστικών Προιόντων στον Αγροτικό Κλάδο ‘
Σας περιμένουμε στις 7.30 μ.μ. στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη (έναντι της Εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη) για μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων στα κοινά μας ενδιαφέροντα, αλλά και για νέες γνωριμίες.
Οι παρουσίες αρχίζουν στις 8.00 μ.μ. και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.