του ακτιβιστή

Ο ανταγωνισμός ή διαγκωνισμός μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων (ακόμα και συνυποψηφίων) καλά κρατεί.
Κάποιοι στριμώχνονται για προβολή σε ειδικά προεκλογικά free press ένθετα και φύλλα (έναντι προφανώς κάποιου οικονομικού αντιτίμου). Χαρακτηριστική  η αποκάλυψη - όπως γράφει σε ανάρτησή του - υποψήφιου δημοτικού συμβούλου "...Από εφημερίδα της περιοχής μου πρότειναν με 150 € σαν υποψήφιος να συμμετάσχω σε φυλλάδα αρπαχτής η οποία θα κυκλοφορήσει για τις εκλογές..."
Άλλοι χρησιμοποιούν πιο ανέξοδες μεθόδους προώθησης (διαφήμισης) της  υποψηφιότητάς τους. Όπως υποψήφιοι της παράταξης Μαυρομάτη που επιδεικτικά στήθηκαν δίπλα στον στολισμένο επιτάφιο (στην Αγία Τριάδα, αλλά δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι το ίδιο έργο παίχτηκε κι αλλού και από άλλος υποψηφίους) στην προσπάθειά τους να μην περάσουν απαρατήρητοι από τους πιστούς συνδημότες τους. 
Άλλωστε παρόμοιες πρακτικές κατά κόρον εφαρμόζουν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και κυρίως οι υποψήφιοι δήμαρχοι που προσπαθούν κατ' αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν την εύνοια ( τί καλός Χριστιανός ο υποψήφιος;;; και ευσεβής !!!!).
Στα πλαίσια αυτής της θρησκευτικοπολιτικάντικης πρακτικής (η θρησκεία άλλωστε όπως εκφράζεται συνήθως βρίσκεται στο πλευρό της κακής πολιτικής και των πολιτικών) είδαμε και άλλους υποψηφίους δημάρχους να κυνηγούν τους ιερωμένους πίσω από τον επιτάφιο κατά την χθεσινή του περιφορά σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Περί υποκρισίας ο λόγος;

Μας μεταφέρθηκε,  από φίλη που υπήρξε αυτήκοος μάρτυς της "παράξενης" συμπεριφοράς υποψηφίου που ενώ κατηγορούσε, σε συνυποψηφίους του συνδυασμού του, για ανικανότητα τον δήμαρχο, άμα τη εμφανίσει του τελευταίου υπήρξε ιδιαίτερα εγκάρδιος και φιλικός (κολλητάρι) απέναντί του. Και παρέα, όλοι αγαπημένοι,  συνόδευσαν την περιφορά στην Περαία. 

Διαφημιστική προβολή υποψηφίου ή  πολιτικός αχταρμάς ;;


Έπεσε στα χέρια μας φυλλάδιο προβολής υποψηφίου του συνδυασμού Μαυρομάτη που μέσα στην προσπάθειά του να πείσει τους πάντες για την "ανάγκη" εκλογής του,  χρησιμοποίησε  φωτογραφίες του με τον Δένδια (ναι τον ανεκδιήγητο υπουργό προπο της ΝΔ), με τον Χρυσοχοΐδη (των άνθρωπο των Αμερικανών και τον αδιάβαστο των μνημονίων) αλλά και με τον Μανώλη Γλέζο,  την εμβληματική μορφή της αριστεράς στο πρόσωπο του οποίου αποκτά κύρος η χαμένη τιμή της πολιτικής και των πολιτικών.  

Έλεος ρε υποψήφιοι της συμφοράς. Ασκείστε τουλάχιστον έναν αυτοέλεγχο στον μαυρογυαλουρισμό και το παιχνίδι της αχαλίνωτης και υπερφίαλης ψηφοθηρίας σας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.