Τη γενική θυμηδία, αλλά και την οργή των πολιτών του δήμου Θερμαϊκού, προκάλεσε το νέο λαϊκιστικό τρικ του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, να εξαγγείλει τη συγκέντρωση τροφίμων στα εκλογικά του κέντρα (sic), προκειμένου αυτά να μοιραστούν προς άγραν ψήφων, λίγες μέρες ή ώρες πριν τις δημοτικές εκλογές !!

«Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, ως δήμαρχος ή ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης; Τώρα, μετά από πέντε συνεχόμενα έτη οικονομικής κρίσης, θυμήθηκε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη; Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί δεν λέει ούτε λέξη για τους υπαίτιους της καταβαράθρωσης της ελληνικής οικονομίας; Ή μήπως θεωρεί τους δημότες του Θερμαϊκού ως ιθαγενείς, που μπορεί να υφαρπάξει την ψήφο τους για μια μπουκιά ψωμί;», ήταν μερικά από τα σχόλια των πολιτών.

Πάντως, κάθε ομοιότητα με τις ανάλογες δραστηριότητες νεοναζιστικού πολιτικού κόμματος, που για να προσελκύσει οπαδούς, μοίραζε τρόφιμα και ψάρια σε δημότες, είναι μάλλον… συμπτωματική.


Αλλά ούτε σε αυτήν την ενέργεια πρωτοτυπεί αφού έπεται άλλων όπως αυτών των Μαυρογιαλούρων στην Θράκη:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

6 comments:

  1. οταν μας κυνηγουσαν στην επανομη μπατσοι, σδοε, μπαμπαναρης, χροισαβγυταισ,που ηταν; επιτελους καταλαβε το σωστο η απλα ειναι προς αγραν πελατων;
    αν απαντησει... γραψτε με!!!!

    bill skylos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάνατε τα ίδια επί μακρόν και εσείς στην "Πρωτοβουλία Πολιτών" με συστηματικό τρόπο όλο το τελευταίο διάστημα, μέσα από τις διαθέσεις προϊόντων δίχως μεσάζοντες και τις συναφείς ενέργειες, παραβιάζοντας απόλυτα τη νομιμότητα, προκειμένου να χτίσετε όμορφα, γλυκά - γλυκά και ωραία το προεκλογικό προφίλ για τη Συμπολιτεία σας, τότε ήταν πράξεις αλληλεγγύης. Τώρα που το κάνει ο Μαυρομάτης, είναι "λαϊκίστικη και χρυσαυγίτικη μέθοδος υφαρπαγής ψήφων". Είναι ακριβώς στην ίδια λογική με τις ενέργειες της Πρωτοβουλίας - Συμπολιτείας. Τουλάχιστον ο Μαυρομάτης - τον οποίο σημειωτέον θεωρώ θρασύ να είναι υποψήφιος μετά τα όσα έχει κάνει στο παρελθόν - δεν καταλύει τη νομιμότητα με το να παραβιάζει το νόμο περί υπαίθριου εμπορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ρε πατριώτη θεωρείς τον ΜΑυρομάτη "θρασύ να είναι υποψήφιος μετά τα όσα έχει κάνει στο παρελθόν", γιατί δικαιολογείς τις στυλ Μουσολίνι και Χρυσής Αυγής ενέργειές του; Μην τρελαθούμε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο βαθεια νυχτωμενος εισαι!!!
    ποσο βολεμενος και συναμα τρομοκρατημενος πρεπει να σαι στον καναπε σου!!!
    ποσο καχυποπτος και αδικος!!!
    κοιτας το δαχτυλο και χανεις το φεγγαρι!!!
    εξισωνεις 2 χρονων προσπαθειας και αποτελεσματικοτητας μιας ομαδας ενεργων πολιτων με εντονη κοινωνικη δραση με την ευκαιριακη και ατελεσφορη προεκλογικη προσπαθεια ενος επαγγελματια πολιτικου!!!
    εχεις ακουστα το συνδρομο της στοκχολμης;
    απ αυτο πασχει σημερα η κοινωνια μας και δεν επαναστατει!!!
    απ αυτο παιρνουν δυναμη οι καθε λογης τσαμασληδες-μαυροματηδες!!!
    απ αυτο πασχεις και συ και κρυβεσαι στην ανωνυμια!!!
    αρχισε να λες-την οποια- αποψη σου επωνυμα, σπασε τις αλυσιδες σου!!!
    τελος,η καταστροφη της χωρας και των κατοικων της γινεται με νομιμο τροπο!!!
    καθενας μας πλεον πρεπει να διαλεξει αναμεσα η στην νομιμη ανηθικοτητα η στην παρανομη ηθικη.


    Βασιλης Μαυροσκας, Επανομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί σας ενοχλεί τόσο πολύ η ανώνυμη έκφραση απόψεων;; Και σας κάνει να επιτίθεστε με τέτοιο τρόπο αγαπητέ κε Μαυροσκά;; Δυστυχώς δεν μπορώ να δηλώσω το όνομά μου λόγω ιδιότητας. Και πιστέψτε με δεν είμαι δέσμιος κανενός. Ορισμένα πράγματα είναι απλή λογική.
    Ποιός ορίζει τη νόμιμη ανηθικότητα και ποιος ορίζει τη παράνομη ηθική;; Έτσι είναι η δημοκρατία, δυστυχώς ή ευτυχώς. Διαφωνούμε ή όχι πρέπει να πειθαρχούμε στις αποφάσεις της πλειοψηφίας, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η ιδιοτητα σας δεν σας εμποδιζει να αδικειται συνανθρωπους σας.
    η ιδιοτητα σας, σας επιτρεπει να ασκειται σκληρη κριτικη σε αλλους, αλλα ενοχλειται οταν οι αλλοι ασκουν σκληρη και επωνυμη κριτικη στην... ανωνυμια σας.
    οσο για ποιος οριζει τα περι ηθικης ειναι απλο... το περι δικαιου λαικο αισθημα. αλλωστε γι αυτο το λογο συνυπολογιζεται αυτο απο τους δικαστες στις χωρες οπου δεν υπαρχει ο θεσμος των ενορκων.
    τελος η δημοκρατια μεταξυ αλλων απαιτει διαφανεια και προσωπικη ευθυνη πραγμα που η ανωνυμια δεν προσφερει


    Β.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.